Zubni implantati

Zubni implantat trajno je rješenje ako vam nedostaju zubi. Implantološki pristup rješavanju protetskih problema djelomične ili potpune bezubosti poboljšava kvalitetu života.

Zubni implantati su titanski vijci koji se ugrađuju u čeljusne kosti i nadomještaju izgubljeni zub. Zubni implantati su proizvod visokomodernizirane tehnologije za one osobe koji boluju od bezubosti.

Temelj implantata je biološki proces gdje se materijali, kao što je titan, čvrsto priljubljuju uz kost. Implantant se prvi pričvršćuje, te se nakon njega stavljaju ostali zubni nadomjestci. Za implantant se pričvršćuje most, krunica ili proteza.

Postoji nekoliko vrsta implatata, najčeće korišteni su od cirkonija i titana.

Kada se odlučiti za ugradnju implantata?

Kada se zubi gube tada dolazi i do gubitka mekog tkiva i čeljusne kosti, a dugotrajno stanje bezubosti može dovesti do raznih komplikacija i tegoba. Ugradnjom implantata rješavate se svih navedenih tegoba, a pri zahvatu se ne oštećuju okolni zubi.

Ugovorite besplatan prvi pregled!

Dođite u ordinaciju dentalne medicine Kovačević Dental kako bi prekontrolirali zdravlje usne šupljine i dobili informacije o uslugama koje su najbolje za Vas.

Obratite nam se

Rossella Grenzi

Questo Dottore sta curando da mesi, la mia difficile bocca, molto metodico e preciso, dico a tutti di vincere la paura come ho fatto io, consiglio una visita e una seria consulenza, un saluto da Modena Italia by rossellagrenzi@gmail.com 👍👍👋✋

Klementina Tina Ćavar

Dr. Kovačević, stomatolog kod kojeg svaki strah nestane. Preporučujem ga 😁

Andrej Pobor Grof

Profesionalnost,pouzdanost,kvaliteta i vrhunska usluga bez straha od boli.

Imate dodatnih pitanja?

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, txt, doc, docx.
    Ovdje možete izvršiti upload datoteke s vašeg računala.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button